fbpx

who
we are

img-126

About TEAM JUMP TO THE BEAT

Jump to the Beat is ontstaan als spontane actie van een groep enthousiaste vriendinnen in de paardensport. Vriendinnen die naast de paarden, ook altijd in zijn voor een feestje.

Geinspireerd door de vele verschillende evenementen in de hallen van Hippisch Centrum Bartels in Marienheem vonden zij het tijd worden voor een Dance Event. Hun wens is top DJ’s de weg naar Salland te laten vinden.

Salland heeft in de maand december op dance gebied weinig te bieden. De laatste zaterdag voor Kerst, de eerste dag van de Kerstvakantie is de vaste datum die je voortaan kunt vrijplannen in je agenda. Jump to the Beat wil uitgroeien tot hèt Dance Event van Salland!

Grote Artiesten Naar Salland

Wat wij proberen te bereiken met Jump to the Beat, is grote artiesten naar Salland brengen. Een aantal grote die al eerder optraden bij ons: Kris Kross Amsterdam, Mike Williams, The Partysquad, Wildstylez & Vato Gonzalez!

Toekomst

Sallands Dance Event, dat zegt natuurlijk al redelijk wat, een dance event in Salland. Wij zijn opzoek naar het perfecte Sallandse dance event. We werken hier ieder jaar weer hard aan om dit te bereiken en onze doelstelling weer te weerleggen.

ONS
TEAM

GET YOUR TICKETS NOW
AND BE PART OF OUR FIFTH JOURNEY

Wil je meer weten over bussen vanuit heel Nederland?
Regel voor € 18,- p.p. jouw bus door hieronder je opstaplocatie aan te vragen. (voorwaarden: Vervoer)

Bus

Subscribe for the latest updates

Copyright © 2019. All Rights Reserved.