fbpx

Frequently
asked question

Voor beide avonden geldt dat we om 21:00 openen en de show 01:00 is afgelopen.

Jaa! Via onze ticketshop is het mogelijk munten te bestellen. Deze munten zijn op te halen bij de prepaid kassa.

Wij gebruiken elk jaar nieuwe munten. Helaas is het niet mogelijk om munten van voorgaande jaren in te wissel voor geld/nieuwe munten. Wanneer je aan het eind van het evenement munten over houdt, is het alleen dan nog mogelijk deze in te wissel voor geld.

Wij maken dit jaar weer gebruik van kleine en grote. Voor beide avonden zijn los lockers te kopen. Lockers zijn dus niet voor twee dagen beschikbaar.

Jaa! Je kunt je auto parkeren op ons terrein. Een routebeschrijving en alle verdere instructies voor toegang tot ons terrein vind je op je ticket.

Ook dit jaar hebben we weer drie buslijnen rondom Raalte. Meer informatie over deze buslijnen komt binnenkort.

Voor vragen kun je mailen naar bussen@jumptothebeat.nl.

Het is mogelijk je aan te melden voor een eigen opstaplocatie (in heel Nederland). Wanneer wij voldoende opkomst hebben voor dezelfde opstap regio, informeren wij je en zorgen wij voor een bus (retour) voor een goede prijs! Meld je dus met zoveel mogelijk mensen aan, hiervoor hebben wij jullie hulp nodig!

Als jij jarig bent op vrijdag 13, zaterdag 14 of zondag 15 december kan jij je aanmelden via actie@jumptothebeat.nl.

Wanneer je aanwezig wilt zijn op ons event en u heeft een handicap, kunt u mailen naar info@jumptothebeat.nl. Wij zorgen dan voor een verwelkoming en informeren je over de facaliteiten.

Het is mogelijk om te overnachten in twee hotels in Raalte. Hotel de Zwaan en West Cord hotel Salland​ zijn de twee dichtstbijzijnde hotels.

Alle gevonden voorwerpen bewaren wij voor jullie. Echter zijn wij hier niet verantwoordelijk voor en is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen spullen. Na het event kan er contact worden opgenomen met ons door te mailen naar gevonden@jumptothebeat.nl.

Facaliteiten

Parkeren

Aanwezig!
Naast het evenementen terrein hebben wij een parkeerplaats beschikbaar gesteld.

Overnachting

Het is mogelijk om te overnachten in twee hotels in Raalte. Hotel de Zwaan en West Cord hotel Salland​ zijn de twee dichtstbijzijnde hotels.

Toiletten

Onze toiletten zijn man vrouw gescheiden. In deze toiletten zijn waterpunten aanwezig, echter is dit water niet drinkbaar.

Transport

Door te mailen naar bussen@jumptothebeat.nl is het mogelijk om je aan te melden voor een opstaplocatie (door heel Nederland).

Fietsen

Wanneer je uit de buurt komt kun je je fiets kwijt aan de voorkant van ons terrein. Bij aanvang wordt u hiernaar verwezen.

E-Ticket

Tickets kunnen geprint en vanaf je telefoon gescand worden. Wanneer je een Weekend ticket hebt, krijgt je een bandje.

GET YOUR TICKETS NOW
AND BE PART OF OUR FIFTH JOURNEY

Wil je meer weten over bussen vanuit heel Nederland?
Regel voor € 18,- p.p. jouw bus door hieronder je opstaplocatie aan te vragen. (voorwaarden: Vervoer)

Bus

Subscribe for the latest updates

Copyright © 2019. All Rights Reserved.