Sallands Dance Event

Jump to the Beat is hèt dance event van Salland!

Over ons Contact

Total Tommy

21:00 - 21:59

Tom van Duuren, een DJ-talent. Geboren in Wijhe (aan de IJssel) 22 jaren jong. Al zeer vroeg begonnen als DJ (niet verwonderlijk: hij kreeg het met vader’s paplepel ingegeven!) ook deed hij zelf al op jonge leeftijd klassen en schoolfeestjes. Heeft hij in korte tijd in zijn direkte omgeving al een aardige reputatie opgebouwd. Schoolfeesten, examenparty’s, buurtfeesten, verjaardagen en momenteel een graag geziene dj-entertainer in plaatselijke horecazaken. All-round repertoire, feest, après-ski, Nederlands, 70” 80” 90” maar ook alle nieuwe nummers heeft hij aan boord. Tom schroomt niet om de microfoon te gebruiken en het publiek eens lekker op te zwiepen, ..en natuurlijk zelf altijd in voor een feestje.

Moombahteam

22:00 - 22:59

Niet alleen gericht op een stijl, maar het vertellen van een verhaal en het verenigen van het publiek door zijn muziek is wat Erik Groen een DJ maakt waarmee u de echte essentie van muziek kunt ervaren. Erik is al meer dan 15 jaar een DJ en een producent, en heeft de vaardigheden ontwikkeld om onderscheidende ritmes te creëren en unieke geluiden op te stellen. Werkend als een echte professional, die de menigte met zijn technisch geavanceerde DJing-vaardigheden waait, streeft hij er altijd naar om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Beïnvloed door genres als Moombahton, Dancehall, Reggaeton, Eclectic en House, brengt Moombahteam u een zeer energieke en uiterst muzikale ervaring.

Vato Gonzalez

23:00 - 23:59

Vato Gonzalez (Spijkenisse, 6 juni 1983), artiestennaam van Björn Franken, is een Nederlands diskjockey en muziekproducent. Gonzalez is gelabeld bij Ministry of Sound en is de bedenker van het concept en label "Dirty House", waarbij men zich meer op de dansbaarheid dan de kwaliteit richt.

Artistic Raw

00:00 - 0:59

Op jonge leeftijd was Dj Artistic Raw al geïnspireerd op muziek. Toen hij slechts acht jaar oud was, experimenteerde hij al veel met cassette decks door een spoor sneller, langzamer en omgekeerd te spelen. Alles wat je kan doen met een cassette, had hij al gedaan. Hij hield van het feit dat hij controle had over de muziek die speelde. De jaren daarna luisterde hij veel naar muziek die hij kocht of van vrienden kreeg. Op een leeftijd van twaalf begon Artistic Raw muziek te remixen. Hij hield ervan om nog een beat in te zetten, om de muziek een eigen smaak te geven. De remixes die hij deed, werden verspreid via internet, het was erg aantrekkelijk voor mensen die zijn eigen leeftijd hadden. Drie jaar later wilde hij alleen muziek remixen, hij wilde het ook draaien en remixen voor een echt publiek. Hij wilde tracks draaien.

Wacht niet langer en koop je kaartje!

Of klik hier voor meer informatie over de buslijnen