Sallands Dance Event

Jump to the Beat is hèt dance event van Salland!

Over ons Contact

2 Late Mates

20:00 - 20:59

2 Late Mates zijn twee DJ/producers met heel veel passie voor het produceren van Progressive House. Zij hadden reeds releases op R3sizze Recordings en 7eolett Recordings. 2 Late Mates is heel specifiek op zoek naar nieuwe en unieke sounds waarmee zij zich proberen te onderscheiden in de Dance scene.  “We vinden het geweldig om ons publiek te vermaken met een next level live set. Hierbij willen we ons positief onderscheiden van andere DJ’s! Dit is dan ook zeker een punt waarin wij onszelf nadrukkelijk hebben ontwikkeld.

Naffz

21:00 - 21:59

NAFFZ is een jonge en aankomende producer en dj uit Nederland, vooral bekend om zijn bekende bootleg van "Casanova", die nog steeds wordt gedraaid in bijna iedere club in Europa. Niet nodig om te zeggen dat deze grote track door vele grote namen in de scene is opgepikt. Verschillende andere tracks volgden, alle met veel response van het grote publiek, dj's en platenmaatschappijen over heel Europa. Je hebt misschien wel gehoord van de namen Hardwell, Yellow Claw and Dirtcaps, allen ondersteunen ze NAFFZ in zijn werk.

In september 2012 Naffz ondertekende met Cloud 9 Publishing, bekend als vertegenwoordiger van artiesten zoals Hardwell, Armin van Buuren en Kill the Buzz. Zijn remix van hardwell & MAKJ-Countdown, tesamen met Nick Mathon, werd gelanceerd op Hardwell's Revealed Recordings en bereikte meer dan 500.000 keer afspelen op Soundcloud. Nafzz's inmiddels imposante giglist omvat grote Nederlandse festivals zoals Extrema Outdoor, Dancevalley, Lakedance, Stereo Sunday, 538 Turn Up the Beach, DayDream Festival, Kingsland Festival, Yellow Claw Never Dies, Dreamvillage en Solar Festival. Hij speelde ook op Curacao naast Hardwell & Dannic, naast de indruk die is gemaakt op de Nederlandse radiostations Slam FM en 3FM. Hij is daarmee zeker iemand om in de gaten te houden voor de toekomst.

2015 was een druk jaar met veel nieuwe releases, bijvoorbeeld een samenwerking met AmsterdamSoundSystem, waar 25.000 keer afspelen in vijf dagen werd gerealiseerd, evenals veel club- en festivaloptredens. Waarschijnlijk het meest opvallend was zijn aanwezigheid op het Amsterdam Dance Event, het grootste dance event in Europa. Ook 2016 heeft veel nieuwe schatten in petto, een drukke festivalzomer en veel nieuwe avondturen.

Lady Bee

22:00 - 22:59

Zo zoet als chocolade maar gruwelijke beats!

Met het vrijgeven van Mad Decent, Mixmash & Dim Mak en haar Loffit concept verovert zij de wereld.

Na 10 succesvolle jaren als een MC, weet Lady Bee (Bianca Latupapua) hoe een hype te creëren binnen het publiek. Ze is vastberaden de boxen op te blazen in elke club! Deze keer doet zij dit niet met haar energievolle en powervolle stem, maar met haar unieke combinatie van house, urban & dubstep beats. Haar liefde om een DJ grew te beginnen, startte in 2002. Bee schafte draaitafels aan en op dat moment veranderde de liefde en passie voor muziek naar een hoger niveau! De 14 jaren ervaring die Bee heeft opgedaan door een hype te creëren bij haar fans, zijn terug te horen in haar DJ-sets en in haar smaak voor goeie muziek.

Wat kunnen we van Bee verwachten? Een vrouwelijke, sexy en ruige mix met ballen! Deze vrouw is klaar om als een van de weinige vrouwen de wereld te veroveren met haar goede mixing-skills en mind blowing producties. Haar meeslepende uitstraling is aanstekelijk en we zijn overtuigd dat zij haar publiek omver zal blazen!

Crystal Lake

23:00 - 23:59

Crystal Lake is een electronische dans en muziek act, uitgevoerd door Alex Moerman & Paul Gorbulski (spinnin’, mainstage, armada & ultra records). Hun muziek wordt ondersteund door likes te krijgen van Hardwell, Tiësto, Martin Garrix, W&W, Showtek, Dimitry Vegas & Like Mike, Blasterjaxx, Dash Berlin, R3hab, Nicky Romero en Many More. Sinds 2015 heeft Crystal Lake zich ontwikkeld met miljoenen Spotify hits (meer dan 400.000 luisteraars per maand) en raken ze de top 10 van de Beatport charts. Hits zoals ‘Live your Life (#1), Stick em’ (#5), The universe is ours (#3) en Into the sunset (#4). Ze treden over de hele wereld op verschillende festivals op, zoals Life in color, Mysteryland, Defqon1, Q-base, Decibel, Easter Rave, Summerburst en Many More.

Wildstylez

00:00 - 0:59

Wildstylez, (Veenendaal, 7 januari 1983) is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-dj en muziekproducer Joram Metekohy. Met de alias 'Seizure' heeft Metekohy verschillende tracks uitgegeven voor hij als Wildstylez in 2007 zijn eerste solo-uitgave uitbracht via het Scantraxx-sublabel 'Scantraxx Reloaded'. In 2010 begon Wildstylez, in samenwerking met Noisecontrollers, het platenlabel 'Digital:Age'. Nadat hij gestopt was met het uitbrengen van muziek via 'Digital:Age', verscheen werk van hem bij Q-Dance Records en bracht hij ook veel gratis nummers uit via de sociale media. In 2013 richtte Wildstylez zijn eigen hardstylelabel 'Lose Control Music' op onder het moederlabel 'Be Yourself Music'. Tegenwoordig brengen hij en Max Enforcer hun muziek uit via 'Lose Control Music'.

Wacht niet langer en koop je kaartje!

Of klik hier voor meer informatie over de buslijnen