Artiesten

Jump to the Beat zet zich vol enthousiasme in om inspirerende top DJ's naar Salland te halen!

2 Late Mates

21:00 - 21:30, 22:30 - 23:00

2 Late Mates zijn twee DJ/producers met heel veel passie voor het produceren van Progressive House. Zij hadden reeds releases op R3sizze Recordings en 7eolett Recordings. 2 Late Mates is heel specifiek op zoek naar nieuwe en unieke sounds waarmee zij zich proberen te onderscheiden in de Dance scene.  “We vinden het geweldig om ons publiek te vermaken met een next level live set. Hierbij willen we ons positief onderscheiden van andere DJ’s! Dit is dan ook zeker een punt waarin wij onszelf nadrukkelijk hebben ontwikkeld.

JOHNNY 500

21:30 - 22:30

Als James Dean destijds een goede DJ was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld, of beter gezegd een voorganger gehad. Mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks als een buitenaardse kracht gezien worden, dan was Johnny 500 één van de Avengers geweest, en zou het mogelijk zijn om al lopend te draaien op een catwalk met feestende in plaats van zittende mensen er omheen dan zou deze weg voor Johnny geplaveid moeten worden. Geweldige skills, ladykiller looks en ‘the cool’ om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 does it.

Stuk TV

23:00 - 00:00

Dit wordt het jaar van StukTV! De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up. Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met 1,3 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

The Partysquad

00:00 - 01:00

Nederlandse DJs / producenten Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen zijn de twee leden van de energieke en zeer gewilde muzikale sensatie, The Partysquad. Zij zijn sinds 2009 verantwoordelijk voor internationale releases, met hun tracks en remixen op labels zoals Spinnin Records / Rebel Yard, Universal / TopNotch en Mad Decent en Dim Mak.

The Partysquad is zeker voor 10 jaar een van de populairste DJ-formaties van hun land geweest, waarbij ze de Nederlandse Top 40 overnamen met een verbazingwekkende 12 hit's singles. In 2008 besloten Ruben en Jerry dat hun talenten klaar waren om wereldwijd te gaan. Niet alle succes komt echter zonder lastigheden voor. Terwijl in Ibiza voor de voorbereidingen, kwam hun muzikale flow plotseling tot een stop; een levensveranderend auto ongeluk op het eiland verliet de helft van The Partysquad in een coma; Jerry's carrière, en uiteindelijk The Partysquad, bleef onbepaald stilstaan. Terwijl Jerry zich in 2010 herstelde en teruggekeerde, maakte hij en zijn partner Ruben een terugkeer dat de wereld klaar was om te omhelzen.